Personal training

In onze visie is functioneel trainen een trainingsmethode die er op gericht is jouw doel te ondersteunen. Daarom is het essentieel wat jouw doel is: wat wil jij bereiken? Wat wil jij verbeteren? Wat is het dat jouw specifieke doel?

De trainingen zijn bedoeld voor mensen die een beslissing hebben genomen. Een beslissing om hun doel te halen. Voor sommige mensen is zoiets vanzelfsprekend. Zij zullen enthousiast en vol zelfvertrouwen beginnen aan het trainingsprogramma.

Voor anderen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Sommige mensen hebben tot nu toe hun doelen zelden of nog nooit gehaald. Door allerlei omstandigheden in hun leven.
Ons trainingsprogramma helpt die mensen hun doel weer helder voor ogen te krijgen; het geloof in eigen kunnen terug te vinden; hun bereidheid om keihard te werken om hun doel te realiseren, verder te ontwikkelen.
Onze trainingen maken je fysiek sterker. Maar ze maken je ook mentaal en emotioneel sterker. Ze ontwikkelen een ijzeren discipline en een onbegrensd doorzettingsvermogen.

 Omdat het hier om persoonlijke training gaat, hangen de duur, frequentie en samenstelling af van het persoonlijk doel. 

 

 

 Conditietraining

Beperkt jouw huidige conditie je dagelijkse leven? Ben je elke keer buiten adem als je de trap hebt genomen? Kun je niet meer met je kinderen spelen omdat je lijf niet meewerkt? Schaam jij je voor je uiterlijk als je in de spiegel kijkt? Wil jij nu eindelijk fit worden? Jezelf sterk voelen? Je uithoudingsvermogen verbeteren?

Dan is dit programma voor jou! We werken o.a.veel met High Intensity Interval Trainingen: een training waarbij telkens een periode met zeer intensieve inspanning afgewisseld wordt met een rustperiode.

Je traint met meerdere mensen in een groep of alleen. De training is elke keer anders, maar verbetert gegarandeerd jouw kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast werken we aan snelheid, lenigheid en coördinatie. Zo zal jij je lichaam ook steeds effectiever kunnen gebruiken.

Door de training zal je zeker vet verliezen. Om dit effect te vergroten is een juist voedingspatroon van essentieel belang. Meer informatie hierover geven wij graag.

Losse groepstrainingen zijn €7,50.
Een strippenkaart voor 10 groepstrainingen is €50,-

Losse privelessen zijn €25,- per keer

Een strippenkaart voor priveles is €200

  

 

 

Krav Maga

Zie pagina Krav Maga