OCR-trainingsprogramma

Obstacle Course Racing (OCR) is een sport in opkomst. Steeds meer mensen, ook in Nederland, ontdekken hoe geweldig deze sport is. De combinatie van hardlopen en het overwinnen van allerlei soorten hindernissen vragen veel van je: kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid en snelheid om een aantal te noemen.

Met onze achtergrond en persoonlijke ervaring op het gebied van OCR hebben wij een trainingsprogramma samengesteld. Het programma bieden wij aan op 2 niveau's:
level 1 Beginners
level 2 Gevorderden

In de Trainingsagenda staan de trainingsdagen en tijden vermeld.

Losse groepstrainingen zijn €7,50.
Een strippenkaart voor 10 groepstrainingen is €50,-

Prive-training is €35,- per training. 
Een strippenkaart voor 10 prive-trainingen is €325,-

 

Personal training

In onze visie is functioneel trainen een trainingsmethode die er op gericht is jouw doel te ondersteunen. Daarom is het essentieel wat jouw doel is: wat wil jij bereiken? Wat wil jij verbeteren? Wat is het dat jouw specifieke doel?

De trainingen zijn bedoeld voor mensen die een beslissing hebben genomen. Een beslissing om hun doel te halen. Voor sommige mensen is zoiets vanzelfsprekend. Zij zullen enthousiast en vol zelfvertrouwen beginnen aan het trainingsprogramma.

Voor anderen is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Sommige mensen hebben tot nu toe hun doelen zelden of nog nooit gehaald. Door allerlei omstandigheden in hun leven.
Ons trainingsprogramma helpt die mensen hun doel weer helder voor ogen te krijgen; het geloof in eigen kunnen terug te vinden; hun bereidheid om keihard te werken om hun doel te realiseren, verder te ontwikkelen.
Onze trainingen maken je fysiek sterker. Maar ze maken je ook mentaal en emotioneel sterker. Ze ontwikkelen een ijzeren discipline en een onbegrensd doorzettingsvermogen.

 Omdat het hier om persoonlijke training gaat, hangen de duur, frequentie en samenstelling af van het persoonlijk doel. 

 

Tactische fitness, 1 op 1 of in groepsverband

Tactische fitness is onze functionele training gericht op de zogenaamde “uniformberoepen”. Gezien onze achtergrond ligt onze ervaring voornamelijk bij Defensie. Mensen van Defensie, Politie, Brandweer, GHOR en beveiliging bieden wij een speciaal trainingsprogramma. Het programma is afgestemd op de specifieke eisen die gesteld worden aan deze beroepsgroep.

Voor mensen die ambities hebben om bij Defensie te gaan werken, hebben wij een opwerktraject om bij de selectie goed beslagen ten ijs te komen.

Zie Trainingsagenda voor alle trainingsmomenten. 

Losse groepstrainingen zijn €10,-.
Een strippenkaart voor 10 groepstrainingen is €75,-

In geval van 1 op 1 (persoonlijke) training, hangen de duur, frequentie en samenstelling af van het persoonlijk doel. 

 

Conditietraining in groepsverband 

Beperkt jouw huidige conditie je dagelijkse leven? Ben je elke keer buiten adem als je de trap hebt genomen? Kun je niet meer met je kinderen spelen omdat je lijf niet meewerkt? Schaam jij je voor je uiterlijk als je in de spiegel kijkt? Wil jij nu eindelijk fit worden? Jezelf sterk voelen? Je uithoudingsvermogen verbeteren?

Dan is dit programma voor jou! We werken o.a.veel met High Intensity Interval Trainingen: een training waarbij telkens een periode met zeer intensieve inspanning afgewisseld wordt met een rustperiode.

Je traint met meerdere mensen in een groep. De training is elke keer anders, maar verbetert gegarandeerd jouw kracht en uithoudingsvermogen. Daarnaast werken we aan snelheid, lenigheid en coördinatie. Zo zal jij je lichaam ook steeds effectiever kunnen gebruiken.

Door de training zal je zeker vet verliezen. Om dit effect te vergroten is een juist voedingspatroon van essentieel belang. Meer informatie hierover geven wij graag.

Zie Trainingsagenda voor alle trainingsmomenten. 

Losse groepstrainingen zijn €7,50.
Een strippenkaart voor 10 groepstrainingen is €50,-

  

Veteranenprogramma 

Wil jij graag de vertrouwde sfeer beleven van “maten onder elkaar”? Wil jij graag hard trainen met mensen met dezelfde mindset en daarna samen een bakkie doen? Wil je graag je verhaal kwijt over jouw missie aan mensen die je wel begrijpen? Voor jou is het Veteranenprogramma!

De training bestaat uit een groepstraining. De trainingsvorm zal elke keer anders zijn, maar gegarandeerd uitdagend. Daarna is er de mogelijkheid om samen een bakkie te doen (op kosten van RUDIS) en ervaringen te delen.

Daarnaast organiseren wij ook andere sportactiviteiten en sociale activiteiten. E.e.a. afhankelijk van de behoefte van de groep.

Zie Trainingsagenda voor alle trainingsmomenten en andere activiteiten. VOLGT

 

Krav Maga

Zie pagina Krav Maga